Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA na steam - po pojawieniu się kilku pasków, gra się nie uruchamia

ZabijakaAka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż gdy włączam Gta san andreas na steam z biblioteki ten avatarek na prawo po lewej robi się zielony parę sekund i jest niebieski. GTA sie nie włącza prosze o pomoc. (Gramatyka leży bo na szybko)

Opublikowano

­Być może zainstalowałeś jakieś gówniane to spolszczenie. Najlepiej by było jakbyś usunął i pobrał jeszcze raz gta i zobaczył czy działa, a jeśli tak to spolszczenie z innej stronki pobierz :p

Opublikowano

­Być może zainstalowałeś jakieś gówniane to spolszczenie. Najlepiej by było jakbyś usunął i pobrał jeszcze raz gta i zobaczył czy działa, a jeśli tak to spolszczenie z innej stronki pobierz :p

Okej :D

Opublikowano

Odinstalowałem i zainstalowałem GTA, nie instalowałem już spolszczenia i dalej to samo :/

Opublikowano

A sprawdzałeś czy antyvirus nie blokuje ci GTA? Bo możliwe, że spolszczenie wywołało jakiś negatywny skutek w antywirusie przez co nie możesz grać.  o.O

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

­

@ZabijakaAka Tak, da się. Zrobisz to w ten sposób:

1. Otwórz okno usługi Windows Defender, klikając przycisk Start. W polu wyszukiwania wpisz Defender, a następnie na liście wyników kliknij pozycję Windows Defender.

2. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje.

3. Kliknij opcję Administrator, zaznacz lub wyczyść pole wyboru Użyj tego programu, a następnie kliknij przycisk Zapisz.  Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...